Lid worden van What Naturals Love

Voordelen voor leden van WNL

De Tineke's Healthy Hair Growth Spray

 

Als lid van WNL krijg je helemaal gratis haar of andere producten uit de WhatNaturalsLove shop toegestuurd! Zelfs de shippingkosten hoef je niet te betalen.

Het allereerste product dat je helemaal gratis toegestuurd krijgt is de Tineke's Healthy Hair Growth Spray, het meest verkochte product op de site!

Ontwikkeld om mijn eigen haar te laten groeien en genoemd naar mijn overleden zus, heeft deze haar groei spray al heel veel mensen geholpen. Wordt jij voor minder dan een tientje lid, dan wordt deze speciaal voor leden gemaakte versie, ook naar jou toegestuurd. En dit is dan nog  maar een begin. Vervolgens krijg jij als lid om de ene maand weer een nieuw product toegestuurd. 


De Achtergrond

What Naturals Love.nl, de uitbreiding van kroeshaar.com, is meer dan een gewone online store. Kroeshaar.com was niet alleen de allereerste website die al in 2002 een revolutie veroorzaakte met het boek Kroeshaar, Wat je moet weten en meer, het was ook de allereeste ecommerce store met producten uit Amerika.

Mijn doel is en blijft het ten positive veranderen van het stereotype beeld van Black Hair en daarmee het streven naar gelijke haarrechten voor ieder mens. 

Om het doel te bereiken doe ik projecten zoals America's Next Natural Model en Black Follicles Matters. Daarnaast organiseer ik evenementen als Miss Kroeshaar en geweldige Haar Shows in Nederland en Amerika, maar ook online haar cursussen.

Graag geef ik jullie als fans de kans om niet alleen op de hoogte de blijven, maar ook mij te steunen in het doel om de perceptie van kroeshaar.com fundamenteel ten positive te veranderen. Daarom kun je nu lid worden!

Klik op de onderstaande knop om je snel aan te melden. Je kunt ook het bedrag zelf overmaken op: NL21 ABNA 0545 2227 29 onder vermelding van WNL Lidmaatschap.