What Naturals Love Haargroei Thee

What Naturals Love Haargroei Thee is voeding voor de haarwortels

Op een warme zomerdag goot ik voor de gein wat overgebleven thee op mijn hoofdhuid om mijn hoofd op te frissen. Als theeliefhebber die altijd kruiden combineert, afhankelijk van mijn mood, dacht ik er niet verder over na. Dat frisse gevoel op mijn hoofdhuid voelde gewoon lekker, maar dat was het. Tot een dag later.

WNL Haar groei thee
Voor
WNL Haar groei thee
Na

WNL Haar groei thee
Voor
WNL Haar groei thee
Na
WNL Haar groei thee
Voor
WNL Haar groei thee
Na

 

Haaruitval

Al geruime tijd merkte ik dat de scheidingen van mijn haar langzaam maar zeker een beetje wijder werden. Mijn locs waren niet zo vol als vroeger. Mijn Loctitian Adenike merkte op en waarschuwde me dat mijn haar dunner werd. Het is onnodig te zeggen dat ik me zorgen maakte.

De dag nadat ik de thee op mijn hoofdhuid had uitgegoten, zweer ik dat ik opmerkelijk genoeg, haargroei zag. Skeptisch als ik ben, kon ik het niet geloven. Was het mijn thee die dat deed? Wat onmiskenbaar was, was dat mijn groei echt zachter aanvoelden. Het was wel metten een super inspirerende ervaring.

Haargroei thee testen

Ik besloot de nieuwe thee te zetten. Ik maaakte wat nieuwe de thee, liet het afkoelen en overgoot het een spuitfles om het dagelijks op mijn hoofdhuid te spuiten. Heel benieuwd was ik naar het resultaat. 

Om het proces bij te houden en te documenteren, heb ik foto's gemaakt. Na een maand was verbaasd en opgetogen over het resultaat. Het was niet alleen de haargroei die me zo blij maakte, maar ook de elasticiteit. Ik dacht lange tijd niet eens dat mijn lokken die veerkrachtige elasticiteit konden hebben die ik gewend was toen ik mijn haar natuurlijk had. Toch was ik nog niet echt klaar. Er was nog een vervolg stap nodig. Ik moest nog horen wat mijn Loctitian, die nog sceptischer is als ik, te zeggen had.

Adenike die mijn locs vanaf het begin, nu zeven jaar lang, heeft gedaan, kan het beste zien wat er op mijn hoofdhuid gebeurtd Ik moet zeggen dat ik het instoppen een paar keer heb verschoven vanwege Corona en omdat ik het zo druk had. Dus na drie maanden zat ik eindelijk in haar stoel.


Het vonnis

Op het moment dat ze mijn locs opende, zei Adenike: Wauw!  Je hebt wel heel veel aan haargroei!  Ik heb je haar wel eerder na drie maanden ingestopt, maar ik heb nog nooit zoveel groei gezien.  Dat maakte me natuurlijk erg blij.

Toen ik haar vertelde dat ik voelde dat mijn haar elastischer was, zei ze absoluut. Vroeger kon ik jouw haar horen knappen, wanneer ik jouw locs instopte. Zij bevestigde wat ik al wist.


Introductie

Daarom stel ik je hierbij met trots voor: de What Naturals Love Haar Groei Thee!  Gemaakt van biologisch geoogste kruiden, die Life Food zijn voor de haarzakjes. Het verzacht de nieuwe haargroei, stimuleert de haargroei en geeft jouw strengen de elasticiteit terug die ze nodig hebben voor een lange levensduur.

Aanbieding

Om jou de kans te geven deze thee te testen is de Hair Growth Tea nu tijdelijk in de aanbieding. Voor een hele maand betaal je nu in plaats van 39 Euro slechts 29 Euro. Klik om de What Naturals Love Hair Growth Tea te bestellen

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.