Welkom bij jouw nieuwe store: Black Hair, Lifestyle, Fashion en gratis shipping

In de afgelopen 15 jaar is de kroeshaar website uitgegroeid tot meer dan een Black Hair news portal. Van Amerikaanse politiek tot en met het leven in Brooklyn is gedocumenteerd even als happenings in Suriname. Samen met een geintegreerde webshop heeft de site jaren lang een stevige basis gelegd voor de nieuwe store en wat nu komen gaat.

Een uitbreiding die niet alleen de beste producten voor kroeshaar, krullen en locs, aanbiedt, maar ook de lifestyle van naturals wereldwijd support. Wie wil er niet een one-stop shop waar je gewoon altijd en volledig geslaagd jouw hart kunt ophalen?

Super Zachte Fluwelen Scrunchie voor Vlechten, Locs, Dreads, Afros en Black HairMoringa Thee uit Suriname

Riem van Afrikaanse StofAfrkaanse jurk Bazin Riche

Van beauty en fashion tot en met lifestyle items zoals thee zijn nu te verkrijgen in de nieuwe one-stop-shop die toepasselijk heet WhatNaturalsLove.nl.

Als thee aficiando ben ik laaiend enthousiast over de nieuwe sectie met Marva en Moringa uit Suriname en ik weet zeker dat jullie dat ook zullen zijn. Niet alleen omdat jullie rechtsteeks bij Surinaamse ondernemers kunnen shoppen, ook de laatste Afrikaanse mode zal je aanspreken, maar vooral gratis shipping zal jullie happy maken. Dit is echter nog maar het begin.

Dagelijks bouw ik nog aan de site. Het zal nog even duren voor het helemaal af is, maar, na al die vragen wat er toch met de site is gebeurd kon ik het niet langer voor mezelf houden. Hopelijk is het antwoord nu duidelijk: De shop is uitgebreid en het gaat alleen maar beter worden.

Uiteraard hoor ik graag wat jij ervan vindt. Ook als je verzoeken hebt over welke andere producten moeten worden toegevoegd hoor ik het graag. Of het nu om Surinaamse producten gaat of haarproducten uit Amerika, ik zal er alles aan doen om het voor elkaar te krijgen.

Voor nu zou ik zeggen shopze en kijk uit naar de wekelijkse videos die er nu echt aankomen.

Om je op weg te helpen mocht je de diverse afdelingen niet kunnen vinden, bij deze de index:

Haarproducten, de Loc Shop, Shop Suriname, Accesoires voor haar, Diaspora Fashion, Haar Tools en de Video Channel.  


Geef commentaar

Commentaar moet goedgekeurd worden