Mijn interview op Brasa TV over Black Hair, producten uit de 3de wereld en What Naturals Love

Mireille Liong interview bij Brasa TV

Vorige maand was ik bij Brasa TV om te praten over Black Hair, mijn platform en het doel van de nieuwe marktplaats WhatNaturalsLove.nl.  

Roy Ristie, Media Awardwinning Presentator van Salto en eigenaar van Brasa TV,is degene die mij erop attent maakte dat ik de eerste Surinamer was met een website. Daarom alleen al, kon ik hem dit interview niet weigeren. 

Het werd een gezellig, leuk en hopelijk informatief gesprek. Graag vat ik het geheel nog kort samen met links zodat je uitgebreid en naar hartelust kunt shoppen. 

Het doel van WhatnaturalsLove.nl is simpel gezegd de amazon.com voor producten uit de derde wereld; een one-stop marktplaats voor top producten van onze eigen ondernemers uit landen als Suriname.

Op dit moment hebben we al drie hele goede haarmerken van vier vrouwelijke ondernemers die in Nederland aan de weg timmeren nl AG & DBP, Sheado en SheaLoc. Check ze uit en ga shoppen voor een Kerst met glanzende krullen!

Sinds het gesprek zijn er ook een aantal nieuwe ontwikkelingen die ik je niet wil onthouden.

Gratis Producten!

Vanaf nu kun je gratis producten kunt ontvangen als je lid wordt van WhatNaturalsLove.nl. Voor maar 9,99 Euro per maand ontvang je dan om de ene maand een nieuw product van een van onze ondernemers, helemaal gratis thuis bezorgd. 

Dit kan een nieuw haarproduct zijn, maar ook een handgemaakte bracelet of thee uit Suriname. Onze ondernemers zijn letterlijk van alle markten thuis. Klik hier voor lidmaatschap en gratis producten.

Haargroei programma

Voor degenen die last hebben van haaruitval of vinden dat hun haar niet snel genoeg groeit hebben wij dit programma opgesteld. Na een consultatie, wordt een programma opgesteld en krijg je producten opgestuurd die haargroei stimuleren. Klik hier voor het haargroei programma.  

Weet jij een goed haarmerk dat je wil aanbevelen of maak jij zelf haar of andere prducten, neem dan vooral contact op. 

Voor een ieder ander zeg ik shop naar hartelust, laat vooral 5 sterren achter als je tevreden bent en zeg het voort! 

Vind je het een leuk interview, commentaar wordt zeer gewaardeerd even als een share. 

Met dank aan Roy Ristie van Brasa TV


Geef commentaar

Commentaar moet goedgekeurd worden