Loc extensions, het allernieuwste, het aller hipste en net echt


Click to buy Human Hair Extensions for Locs

Zelfs als je er nog nooit aan hebt gedacht om jouw haar in locs te dragen, is het leuk om eens een keer loc extensies uit te proberen. Dat heb ik dus gedaan voordat ik er ooit aan dacht om te loccen.

Locs vond ik wel mooi, maar ik dacht, niks voor mij. NIet alleen was ik happy met mijn kroeshaar, ik dacht dat ik de Afro, mijn all time favoriet kapsel, teveel zou missen.

Tot ik op een dag hier in op Fulton street in Bedstuy, Brooklyn, een vrouw zag met werkelijk een prachtig kapsel. Toen ik haar een compliment gaf en ze zei dat het loc-extensions waren, kon ik het echt niet geloven. Ik bleef echt staren naar het o zo mooie kapsel en ze was zo vriendelijk om mij het nummer van de kapster te geven. Zo raakte ik geinspireerd om loc extensions uit te proberen. 

My experience with loc extensions

Net als alle haar extensies van vlechten tot en met crochet braids kan extra haar echt gewoon leuk zijn maar vooral ook gemakkelijk. Het verschil met loc extensies was dat dit echt mijn echte haar had kunnen zijn. Het leek zo erg op mijn haar, dat zelfs mijn beste vrienden dachten dat het mijn echte haar was.  

Het mooie was ook dat door zowel mijn loc updo als de swingende locs mijn vrouwelijkheid op een of andere manier meer naar buiten kwam. Dit bracht ook diepere gedachten. 

Mijn weaves waren nooit zo lang als mijn loc extensions, maar zelfs met vlechten voelde ik me niet zo zelfverzekerd en vrouwelijk als met locs. Achteraf en veel later realiseerde ik me dat het kwam omdat locs echt het meest natuurlijke haartype was dat bij miij hoorde. 

Met weaves voelde ik mij altijd ongemakkelijk, niet alleen vanwege de textuur, maar vooral vanwege de haarlijn. Het schril contrast met mijn eigen haar wat vooral  bij de haarlijn te zien was was een, maar ik maakte me ook dat de weave mijn haarlijn zou beschadigen.

Met vlechten was ik me er altijd van bewust dat er vlechten uit mijn haar konden vallen. Super ongemakklijk allemaal, maar dit alles had ik dus niet met locs. 

Of dit doorslaggevend is geweest om mijn haar te gaan loccen weet ik niet, maar het gevoel dat locs een ver van mijn bed show was, was wel weggenomen. Ik denk dat het in ieder geval drempel om te gaan loccen, heeft verlaagd. 

Tegenwoordig zijn loc extensions echt het. Van dunne Sisterlock extensions tot en met dikkere Dreadlocks van echt haar. Wil jij ook loc-extensies uitproberen kijk dan in de webshop. Ik heb echt de beste uitgezocht die net als de mijne toen, gewoon net echt zijn en net echt voelen. Ze zijn licht, gemakkelijk te wassen en zitten gewoon altijd goed. Klik hier voor Loc Extensies.  

Human Hair Extensions for Dreadlocks
Click to buy Human Hair Extensions for Locs

This to me explained the comfort, the confidence and the femininity I felt while rocking those loc-extensions. The texture was as close to mine as I've ever had. Even with the new growth I didn't need to be "afraid" that my natural texture would mess up my look or expose my faux locs. 

Friends who I hadn't seen in months were looking at me like, when did you start locs and how did they grow so fast? That is how real they looked. 

If you want high quality real looking faux locs that are closest to your natural texture, check out the Loc Extensions in our Webshop.  

Human hair Loc extensions Handmade Loc extensions

Shop Human Hair Extensions for Locs

How to Care for Loc extensions

Similar to other extensions, loc extensions are an easy to wear, get up and go, relatively carefree hairstyle. I say relatively because it's not completely carefree. You still need to take care of your hair. The best thing about extensions is that you can give your own hair a rest so it can grow undisturbed without the daily manipulation of combing and brushing.

Products to care for Loc Extensions

What you do want to avoid as best as you can is buildup. That means no conditioners, leave in conditioners or heavy greases. Conditioners are made to leave a layer on your strands which is not helpful when you have extensions. The residue becomes buildup that will harden at the root of the extension. That is not a good look and it adds stress to your own hair.

Organic Shampoo Bombs

To was your loc extensions I would recommend the Organic shampoo bombs. If you don't have a tub you can dissolve half a Shampoo Bomb it in a spray bottle, spray it on your loc extensions then rinse it out. That is a perfect way to minimize build up.   

Use the WNL Hair Growth Tea to keep your scalp moisturized and promote soft new hair growth 

If you need something against itching check out our Sea Breeze instant itch relief spray.   

Like this article? Leave a comment and share it! 


Geef commentaar

Commentaar moet goedgekeurd worden