Krullen in mijn Braidlocs

Het is een tijd geleden dat ik mijn haar het laatst heb gestyled. Laatst zag ik echter een prachtige braid out van een vrouw met prachtige braidlocs. Toen dacht ik, dat heb ik lang niet gedaan. Het is echt jaren geleden dat ik voor het laatst een braid out heb gedaan. Geinspireerd door haar post ben ik aan de slag gegaan. Alleen heb ik er dit keer een net iets andere draai aan gegeven. 

In plaats van gewoon mijn haar te vlechten, heb ik van mijn gevlochten locs bantu knots gedraaid. Het resultaat? Dat mocht er zijn, al zeg ik het zelf. Kijk zelf maar. 

De gebruikte producten: Voor de verandering een andere shampoo die nog niet in de shop is, maar ik raad nog steeds boven alle andere mijn Going Natural Shampoo aan. 

Microfiber Towel, Loc glove en de Tineke's Healthy Hair Growth Spray.  

Dit kapsel werkt ook op gewoon los kroeshaar, alleen heb je dan ook een deep conditioner nodig na het wassen en de Silky Shea Haarboter nodig. 

 


1 commentaar

  • Net je filmpje bekeken, het is wel Een hele klus
    Maar het resultaat is super.

    Flory

Geef commentaar

Commentaar moet goedgekeurd worden