Ikana Pinas, 13 jaar jong, vlecht gratis haar voor kinderen

Ikana Pinas is een jong meisje met Ambities. Zij is ampertjes 13 jaartjes jong en wil het haar van elk kind tussen de leeftijd van 6-14 jaar gratis vlechten.
Vanwaar die Inspiratie denk je dan? Als jong meisje is haar moeder niet altijd degene die haar haar doet. Vaak neemt haar oma dat over of doet zij het zelf. Daar zij zo vaak haar eigen haar en dat van haar nichten mocht vlechten, dacht zij aan een business starten.


Haren vlechten doet zij met veel liefde zoals ook haar moeder anderen ook met liefde helpt. Ook geeft ze aan gelovig te zijn en te bouwen op de tekst geef en u zal gegeven worden. Op de vraag als zij dat al heeft ervaren antwoordt zij dat velen reeds ondersteuning hebben beloofd en zij dat rustig afwacht.
Ongeveer een maand geleden startte zij officieel met het gratis haar vlechten. Op facebook kwamen wij haar oproep tegen met mooie kapsels als voorbeeld.
Op de vraag welk model haar favoriet is antwoordde zij, valse vlechtjes die in een bol geplaatst kunnen worden.

 

Haar inspiratie voor kapsels komt tijdens het vlechten. Ook glad haar kan zij vlechten, maar dan wel met elastiekjes.
Haar moeder kan straighten, maar zij doet dat niet, omdat ze het nooit heeft geprobeerd. Waven valt ook buiten haar bootje, omdat daar meer oefening voor nodig is.


Ikana is student van de 1ste Mulo, een school die vanwege Corona slechts twee keer naar geopend is.
Hoe zal het dan gaan als we straks gaan naar het nieuwe normaal? Ik zal dan slechts in het weekend vlechten op afspraak. Daarbij gaat de school dus voor.
Ikana wil later vroedvrouw worden en ook een business hebben. Om haar business te starten krijgt zij ondersteuning van haar moeder. Verder wilt zij voedselpakketten doneren aan schoolgaanden die het moeilijk hebben. Dit vanwege de opmerkelijke slagen van Corona in haar omgeving. Wilt u haar ondersteunen, ga dan naar haar facebook pagina en laat een berichtje achter!


Geef commentaar

Commentaar moet goedgekeurd worden