De vraag van Maggie en de top 3 producten om jouw haar te laten groeien

In antwoord op Maggie's vraag die te kampen heeft met haaruitval, zijn dit de top drie producten die ik aanraad tegen haaruitval en om haar te laten groeien. Ik hoop dat ze ook jou kunnen helpen, met jouw haarlijn, kalende plekken of gewoon om je haar een boost te geven.

De vraag van Maggie

Kale plek in Kroeshaar Black Hair

Beste Mireille,

In 2002 heb ik mijn haar gerelaxt en enige tijd later viel mijn haar af. De zijkant was helemaal uitgevallen en in het midden van mijn hoofd was ook uitgevallen. Op een gegeven moment was de zijkant weer gegroeid en ook in het midden, maar helaas heb ik een kale plek in het midden overgehouden. Het is een heel gevoelig geworden en soms jeuk het heel erg. Mijn haar groeit wel maar het is niet meer do dik als vroeger. Ik heb sinds 2002 niet meer gerelaxt, ben dus natural, maar als ik mijn haar kamt verlies ik heel veel haar. Ik ben naar de huidarts geweest en die zegt dat mijn haarwortels beschadigd is.

Top 3 producten voor haargroei

Voordat ik in 2002 ben gaan relaxen was ik bijna 10 jaar natural. En ik had een pracht van een haardos.

Zoals ik al eerder schreef heb ik mijn haar in 2002 tot drie keer toe achter elkaar gerelaxt omdat ik vond dat het niet goed gedaan was. Mijn haar was op schouder lengte.

Ik heb ook in 2017 mijn hoofdhuid laten scannen en mij is ook verteld dat het haar niet meer zal groeien op die plek, desondanks probeer ik toch van alles.

Zie foto en resultaat onderin.

Ik zou graag willen weten hoe lang de levertijd is of kan ik ze ook in Nederland bestellen?

Nou vraag ik me af als je me wat haarproducten kan aanbevelen, zou graag van die kale plek af willen komen. Ik ben heel erg verdrietig ☹️ om mijn haar. Mijn haar is heel erg droog. Help help aub🙏🏾🙏🏾

Hi Maggie,

Bedankt voor jouw vraag. Ai, wat voel ik met je mee. Ik was in nagenoeg dezelfde situatie toen ik natural ging. Mijn zijkanten had ik nog maar het midden was een kalende plek en net als bij jou, jeukte het en voelde het droog.

Van wat ik zie, ziet de rest van jouw haar er wel goed uit. Dat schept hoop.

De producten die ik aanraad zullen droogheid absoluut verhelpen. No doubt. Zie het onderstaand lijstje.

What Naturals Love Hair Growth Tea
What Naturals Love Hair Growth Tea

Dit zijn producten die ik zelf gebruik, het zijn producten die mij zelf geholpen hebben. Uiteraard hoop ik dat ze jou ook helpen:

1. Shampoo bomb: Deze bevat Epsom Salt wat helend is voor de hoofdhuid: 
2. What Naturals Love Hair Growth Tea: deze voedt letterlijk de haarwortels en houdt ze zacht en soepel 
3. Optioneel: Hyaluronic Acid Serum for Hair, Skin and Nails 

Daarnaast zou ik voor de zekerheid even nagaan of je een voedsel allergie hebt. Gluten en koolhydraten bijvoorbeeld kunnen namelijk mogelijk jeuk verschijnselen veroorzaken. Dit kun je zelf even nagaan door bijvoorbeeld een weekje geen stoffen waarvan je denkt dat je allergisch bent te eten.

================================


Geef commentaar

Commentaar moet goedgekeurd worden