De Schaamte voor Kroeshaar

Changing women, documentary about natural hair journey

Aan de manier waarop wij met ons kroeshaar omgaan, kun je concluderen dat wij ons schamen voor ons haar. Ben je het met deze stelling eens of zelfs vreselijk oneens? Dan raad ik je aan om te komen naar de documentaires 'Changing Women' en 'The Big Chop' op zaterdag 3 november.

Beide films laten ons zien in ons pracht en praal, maar ook met onze onzekerheden en vooral hoe wij omgaan met ons haar.

De filmmakers Sherina Leerdam en Rachelle Tokomo delen met deze twee korte doch hele sterke documentaires hun persoonlijke ervaring met kroeshaar. Dit is niet alleen herkenbaar en mooi om te zien, maar wie weet ook helend, alleen al om te ervaren dat jij niet de enige bent, die met dezelfde gevoelens worstelt of heeft geworsteld in het niet zo lange verleden.

 

Beide vrouwelijke filmmakers, op wie wij super trots zijn, zullen persoonlijk aanwezig zijn om hun boodschap en motivaie nader te verklaren. Je kunt ze dus ook vragen stellen en jouw visie delen. Een unieke gelegeheid die alleen het Da Bounce Urban Film Festival, DBUFF.nl biedt.

Jouw visie en jouw ervaring delen is een belangrijk onderdeel in het proces van kroes gaan, waar we allemaal min of meer midden in zitten.

Ook de Going Natural Haarproducten zullen verkrijgbaar zijn even als wat nieuwere items uit de pas geopende one stop shop: WhatNaturalsLove.nl.

Dus als je niet voor de discussie komt, omdat je verlegen bent, kom voor de producten. Als je niet voor de producten komt, kom voor de discussie. Het liefst heb ik dat je voor beiden komt. Ik kijk er enorm naar uit en hoop je te zien!

Tot dan!

Changing Women en The Big Chop
Zaterdag 3 november 13:00 Pathe Arena

Zaal 7.

Deze films zijn onderdeel van DBUFF, het Da Bounce Urban Film Festival. Kaartjes zijn verkrijgbaar via DBUFF.nl.

 


2 commentaar

  • Waarom zouden wij ons moeten schamen voor ons haar als we niet altijd natural gaan? Ik denk dat wij juist trots mogen zijn dat we de mogelijkheid hebben om er van alles mee te kunnen doen. Natural of niet natural . Laat iedereen in zijn waarde en zelf kiezen wat je fijn en makkelijk vindt.

    Gr

    Lucie
  • I Love what God gave me,I will not change it for the world.I love my hair soo much.I have never have a probleem with my hair.our hair is an art be proud of it. Never be shame of what God has giving you.stay Black and natural.

    Esther Appiah

Geef commentaar

Commentaar moet goedgekeurd worden