De nieuwe Roller Braid met black Seed Oil laat jouw haar echt groeien!

Mireille Liong Braidlocs Roller Braid

Heb jij last van haaruitval, een reducerende haarlijn, dunne plekken,  schilvers of een droge hoofdhuid? Dan biedt de nieuwe Roller Braid echt de beste oplossing.

De Roller Braid is niet alleen super gemakkelijk in gebruik, het rolt vooral de essentiele voedingstoffen op die plekken waar ze het hardst nodig zijn. Hierdoor worden de haarwortels via de hoofdhuid gevoed waardoor het haar al snel zichtbaar een boost krijgt.

Niet alleen mijn haarlijn is er beter van geworden, ook mijn wenkbrouwen zijn nu voller dankzij deze nieuwe Roller Braid met Black Seed oil.

Black Seed oil, beter bekend als The Seed Of Blessing stimuleert niet alleen de haargroei. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat Black Seed Oil bij regelmatig gebruik, virussen, bacterien en afvallige cellen vernietigt. Hierdoor is het ook een probaat middel tegen psoriasis en andere huidaandoeningen.

Met maar liefst 15 amminozuren, vitamin A en B is Black Seed Oil waarschijnlijk de meest potentiele olie voor haargroei en inderdaad ook een zegen voor haar en huid.

Gebruik

Rol de Roller Braid mininaal een maals daags op een schone hoofdhuid. Rol de Roller Braid tussen de scheidingen in als je vlechten, twists of locs draagt.

Ben je tussen wasbeurten in, maak dan eerst de hoofdhuid schoon met een watje of washandje met Rozen water. Wrijf jouw hoofdhuid schoon voordat het gebruik van de Roller Braid.

Tip: Om het zelfs beter te laten intrekken kun je de Roller Braid even onder de warme kraan houden zodat de olie lekker warm wordt en beter, sneller en dieper intrekt op de hoofduid.

Aanbieding: Koop 2 en krijg gratis shipping

Om het jaar meteen goed te beginnen krijg je nu de mogelijkheid om maar liefst 2 te bestellen zonder shipping te betallen. 2 Roller Braids worden dus gratis bezorgd als je ze deze week bestelt! Klik hier om de Roller Braid te bestellen.


Geef commentaar

Commentaar moet goedgekeurd worden