De geschiedenis van Rijst Water om je haar te laten groeien

Rijst water is een heel populair middel om het haar te laten groeien. Op youtube staan er heel veel videos die uitleggen hoe je rijstwater kunt maken en hoe je het moet gebruiken, maar waar komt deze wijsheid vandaan en werkt het wel?

De wijsheid dat Rijst Water goed is voor haargroei komt letterlijk uit het oogsten. In het dorpje Yao in China hebben de vrouwen het langste haar ter wereld vandaar dat het ook wel de Long Hair Village wordt genoemd. Hun geheim? Rijst water. 

Dat rijst water dus echt goed is voor haar groei is kennelijk een eeuwen oud geheim dat vandaag de dag wordt bevestigd door hedendaagse youtubers.  

Toch is het maken van rijstwater een heel proces. Niet iedereen heeft daar tijd voor en niet iedereen heeft daar zin in. Behalve dat het best bewerkelijk is en tijd kost, ruikt gefermenteerd rijstwater ook helemaal niet lekker. Vandaar dat het alternatief om rijst serum, wat niet alleen goed is voor haar, maar ook voor het gezicht, zeer aantrekkelijk is.

Rijst serum is geconcentreerd rijstwater. Heel gemakkelijk in gebruik Gewoon een paar druppels op de hoofdhuid aanbrengen en inmasseren en je voelt meteen dat het werkt. 

Wil je het proberen, klik dan op Rijst Serum om je haar te laten groeien.  


Geef commentaar

Commentaar moet goedgekeurd worden