De beste aanbieding van het jaar 2018!

 

Voor degenen die het niet weten, ik ben weer eens in Nederland, gekomen voor het fantastische DBUFF dat nu helaas achter de rug is. Heel erg jammer als je het prachtige Da Bounce Urban Film Festival hebt gemist, maar gelukkig is er nu nog even voordeel te halen.


In de aanbieding: 9,99 Euro!

Niet alleen kun je nu nog sneller de Going Natural producten in huis hebben, alle producten, echt alle producten kosten nu minder dan een tientje!

Het gaat hard, je moet er dus snel bij zijn, maar jouw favoriete producten vanaf de No More Knots om het haar te ontknopen tot en met de condioners zijn nu in de shop verkrijgbaar voor maar 9.99 Euro.

Daarbovenop krijg je gratis shipping bij aankoop van 3 Going Natural producten! Ik zou dus gauw bestellen als ik je was, want het is zolang de voorraad strekt.

Afrokam oorbellen

Oorbellen voor empowerment

Ook deze oorbellen die normalitair 15 euro zijn kosten nu maar 4,99. De voorraad is zeer beperkt maar als je er snel bij bent, krijg je een uniek paar van deze Black Girl Magic of Afrokam oorbellen toegestuurd. 

Een scrunchie nodig die jouw haar niet beschadigt, maar strelend mooi houdt? Dan moet je deze nu echt bestellen. Staat altijd prachtig mooi, echt perfect voor elke gelegenheid. 

 


Geef commentaar

Commentaar moet goedgekeurd worden