Brooklyn Covid Release social distance Party

Brooklyn Covid release party

Hoewel het New York beter afgaat dan andere staten, heeft Amerika nog altijd het hoogste aantal Covid gevallen. Met het noodeloos politiek gebikker of een masker nu wel of niet verplicht moet worden gesteld, ziet het er niet naar uit dat de cijfers de komende tijd ten positieve zullen veranderen. 

Zelfs als je geen wetenschapperm bioloog, arts of viroloog bent, is duidelijk dat de maatregelen heel goed werken in de Aziatische landen. In sommige van die landen is de economie niet eens stilgelegd. 

Een politieke zaak hiervan maken is in dit geval letterlijk dodelijk gevaarlijk. Dat bewijst het toenemend aantal sterfgevallen wel. 

Met daarnaast ook nog landeljke Black Live Matters demonstraties, staatstroepen die worden ingezet tegen vreedzaam protesterende Amerikaanse burgers en tegen de wil in van governors, is het alles behalve rozegeur en maneschijn. Toch is er hoop.  

Wat is begonnen als dankbetuiging voor het medisch personeel dat zich nog dageljks inzet om deze pandemie onder controlle te krijgen, met gevaar voor eigen leven, is uitgegroeid tot een ware party. 

Bekijk de video en zie de Brooklyn spirit. It is not the strongest who survive, nor the smartest, it's the ones most adaptable to change.  

Vond je dit een leuk geschreven stuk, klik een icon en deel het of plaats commentaar. Jouw feedback wordt gewaardeerd. Je kunt me ook volgen op facebook.


Geef commentaar

Commentaar moet goedgekeurd worden