Blijf mooi door te verwijderen met structuur

Elke vrouw vindt het aanbrengen van weave wel eens leuk. Ga je nu voor microring weave of voor original weave; het weaven zit in de meeste gevallen goed. Door middel van een klein ringetje, ook wel de microrings die vrijwel onzichtbaar zijn, wordt het haar aan jouw eigen haar bevestigd. Je hoeft niet bang te zijn dat je je haar zal moeten knippen. Deze methode voorkomt mogelijke beschadiging van het haar, omdat er verder geen warmtebronnen of chemicaliën aan te pas komen. Je hebt dus een garantie dat je eigen haar zal blijven groeien. Gemiddeld 2 maanden kan je erop rekenen dat deze microring weave in het haar blijft zitten. Het zal dan helemaal afhangen van de structuur van je haar. Deze type weave is gemakkelijk te verwijderen zonder dat jouw haar beschadigd raakt. Bij het plaatsen van deze weave zorgt men ervoor dat er eerst een haar- mat wordt aangebracht. Het kan natuurlijk ook per los plukje worden gehecht. Bij de Original weave wordt jouw eigen haar stevig op het hoofd gevlochten en hierna worden de matten met naald en draad vastgenaaid aan jouw vlecht. Dit betekent dat je geen lijm nodig hebt om het te hechten. Toch zorgt lijmen bij een andere type waves nl. de Lace wigs voor een snelle manier om het haar aan te brengen, met de optie om te verwijderen wanneer deze begint te "groeien". De lijm is sterk genoeg om het haar te bevestigen op uw hoofdhuid.

Verwijderen

Gemiddeld duurt het 3 maanden voordat een weave gecontroleerd en verwijdert mag worden. Maar vanwege uitgroei van het eigen haar is het goed dit op tijd te verwijderen. Lace Wigs worden in de meeste gevallen met lijm aangebracht. Dit kan jouw dus op het punt brengen om het heel gauw te verwijderen. Het zorgvuldig verwijderen is zeer belangrijk om schade aan jouw haar te voorkomen. Bij het niet goed verwijderen is het zo dat het eigen haar kan worden beschadigd doordat de lijm niet op de juiste manier wordt weggehaald. Het is dus goed dat je je even in de materie gaat verdiepen, om zo beschadiging van je haar te voorkomen.

Bij de verwijdering van de original weave heb je een schaar nodig, een kam, wat haarpennetjes en een spiegel om in te kijken. Het is belangrijk dat je die weave op tijd verwijdert om zo ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het haar goed blijft. Zet je haar voor het verwijderen in een bol. Die kun je dus opsteken met een haar pennetje of klepje. Gebruik hierbij je wijsvinger om die weave garen even eruit te trekken, zodat het knippen gemakkelijker gaat. Je kunt het beste achteraan het hoofd beginnen. Zo zal je dan stapsgewijs doorgaan tot je alles hebt kunnen afronden. Doe je dit in een bepaalde structuur, dan kan het geen probleem zijn om jouw weave te verwijderen, zonder je eigen haar te beschadigen.

Toch is het heel anders bij het verwijderen van Lace wigs. Hier is het belangrijk olie of Isopropyl alcohol te gebruiken waar de lijm is geplakt. 

In geval van olie moet je dit een uur tot een avond in laten werken om de lijm los te krijgen. Schraap de met olie bevochtigde lijm met de punten van de kam. Indien dit nodig is kunt u meer olie, water of zelfs conditioner toevoegen om het geheel los te krijgen. Meestal heeft men hier weinig weet van en ervaart men veel pijn en beschadiging bij het verwijderen van het haar. Wilt u onze glueless weaves uitproberen, klik dan maar hier!

 


Geef commentaar

Commentaar moet goedgekeurd worden