15 jaar samen geloced: Kenneya & Bookai een prachtig stel met lange dreadlocks

Black Love married couple with Dreadlocks

Meteen na het zien van deze prachtige foto, gepost in onze loc-groep op Facebook genaamd Locs & Stuff, wisten wij dat wij ze moesten interviewen. Het is altijd verfrissend om een ​​echtpaar als Kenneya en Bookai te zien, afkomstig uit Atlanta, GA. Door een loc-ervaring met jouw partner te delen, kun je als koppel en als gezin een nog specialere band opbouwen. Het zijn dan niet alleen doelen van een echtpaar en gezinsdoelen, maar het zijn ook loc-goals voor degenen onder ons in de loc-gemeenschap. Bij deze een nadere kennismaking.

Vraag: Hoe lang draag je al locs?
Kenneya: We hebben allebei al 15 jaar locs.

Vraag: Hoe ben je met je locs begonnen? (Pijpenkrullen, twists of vlechten?)
Kenneya: We zijn allebei begonnen met comb-coils, pijpenkrullen gemaakt met een kam.

Vraag: Waarom heb je voor locs gekozen?
Kenneya: Nou, ik deed het omdat ik een gevoelige hoofdhuid heb en mijn moeder, naar wie ik opkijk, ze ook heeft.

Bookai: Ik vond het leuk hoe ik er met vlechten uitzag, dus besloot met locs te beginnen.

Black Love Kenneya & Bookai loced couple with Dreadlocks

Vraag: Heb je ooit je locs er uitgehaald en opnieuw begonnen? Zo ja, waarom?Kenneya: Nee, we hebben het allebei behoorlijk toegewijd, lol.

Vraag: Hoe onderhoud je je locs?
Kenneya: We wassen en twisten ons haar ongeveer een keer per maand, min of meer. Ik gebruik mijn eigen producten op ons haar genaamd TrueRetwist. Je kunt mijn producten vinden op Etsy en Instagram.

Vraag: Heb je ooit een probleem gehad met werk vanwege je locs?
Kenneya: Nee.

Bookai: Ja. Nadat ik was aangenomen voor een baan, zei de rekruteringsmanager, die Afro-Amerikaans was, dat ik "verrassend slim" ben. Hij probeerde toen een locatie in het getto te vinden waar ik kon werken, omdat hij vond dat de mensen op mijn huidige locatie vanwege mijn locs niet 'ontvankelijk' voor me zouden zijn.

Vraag: Denk je dat je het haar van jouw zoon ook zal gaan loccen?
Kenneya: We zullen waarschijnlijk ergens in de toekomst het haar van onze zoon loccen.

Black Love Kenneya & Bookai loced couple with their son

Vraag: Wat is de gekste dat je hebt meegemaakt als het om je locs gaat?
Bookai: Ik werd aangezien voor de rapper ‘Waka Flaka’ toen ik in Panama City was.

Vraag: Velen kijken je aan en zeggen "Doelen voor een stel" of "Loc-goals". Welk advies heb je voor lokale koppels/ gezinnen en voor degenen die nieuw zijn op het gebied van locs?

Kenneya: Dingen veranderen altijd, je kunt niet hetzelfde blijven om te groeien. Sta toe dat je haar je bij elkaar brengt door haarafspraken te maken of een band te creeren terwijl je elkaars haar doet.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om met ons te praten. We wensen jou en je mooie gezin het allerbeste toe!

Interview door Sonya Braxton Jagers. Wil je uitgelicht worden en je loc- of haarverhaal delen? Neem contact op!

Voor producten voor locs kijk op onze

Geef commentaar

Commentaar moet goedgekeurd worden