Miss Kroeshaar 2010

Hallo allemaal,Als Miss Kroeshaar 2010 is er in een korte tijd heel veel gebeurd, en daarom wil ik dat met jullie delen. Vanaf het moment dat ik gewonnen heb ben ik compleet van onbekend naar bekend geworden.  30 augustus 2010 zal ik niet gauw meer vergeten want dat was de dag waarop online bekend werd gemaakt wie de winares was van de Miss kroeshaar verkiezing 2010. Spannend was dat zeg! Durfde gewoon niet mijn mailbox te bekijken. Uiteindelijk toch te...
Winaares Miss kroeshaar 2010 over de competitie, haar motivatie en nog veel meer! Hoe voelt het om Miss Kroeshaar te zijn? Het is écht fantastisch om Miss Kroeshaar te zijn. Toen ik het nieuws hoorde was ik zo ontzettend blij. Heb een gat in de lucht gesprongen! Alle inzet in die acht weken zijn bekroond door deze competitie te hebben gewonnen. Het voelt goed en het geeft mij de bevestiging dat ik met kroeshaar wel degelijk een mooie vrouw kan...
Miss kroeshaar 2010       Hi Dames, Ik hoop van harte dat jullie en lekker weekend achter de rug hebben. Zelf heb ik wat te kampen met kiespijn maar dat mag jullie pret zeker niet drukken. Ik zal maar met de deur in huis vallen want jullie hebben lang genoeg in spanning gezeten. Ik moet wel eerst kwijt dat het niet makkelijk was. Zelf heb ik jullie albums wel tig keer bekeken en van Raul weet ik dat hij...