Hoe verzorg je Cornrows, Kwie Kwie Ba en Pina Bere kroeshaar kapsels

O, wat was ik blij met dit kapsel. Met schoon gewassen haren waarvan ik ongeveer 10 snelle "koendoes" (knotjes) had gemaakt ben ik naar de kapper getogen. Uiteraard met pet op. Na een uurtje of 3 had ik een kunstig en uniek kapsel dat ook nog eens heel makkelijk te verzorgen was.

59.jpg
Je kunt cornrows het beste vlechten met de Silky Shea Haarboter zodat jouw haar lekker zacht en beschermd blijft. Daarnaast is het zaak om de hoofdhuid te goed te verzorgen. De Rijst Serum helpt om een droge hoofdhuid tegen te gaan.

cornrows_side2.jpgcornrows1.jpg

Bijna 6 weken lang heb ik deze cornrows gedragen, heerlijk. Met behulp van de sjieke bonnet die het haar beschermd tegen uitdroging heb ik dit kapsel wekenlang netjes in vorm kunnen houden. Geen omkijken naar en mijn haar zat altijd wel netjes. De verzorging was nooit zo eenvoudig.

Check alle producten in De What Naturals Love Webshop met speciale producten voor Krullen en Kroeshaar