Kapsels voor kroeshaar en krullen

Ben jij van nature ook gezegend met Kroeshaar? En heb jij eigenlijk geen idee hoe je die het best kunt verzorgen? Het verzorgen van Kroeshaar hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, als je maar de juiste producten gebruikt ervoor. Het is eigenlijk jammer dat er heel weinig vrouwen zijn die hun Kroeshaar goed verzorgen, het durven te behouden in zijn pure vorm en trots kunnen rondlopen met hun mooie en gezonde Kroeshaar.   Als vrouw die ook Kroeshaar heeft, heb...
De tip komt van Jamin Latoya. De zelfverzekerde natural schreef het volgende op facebook en ik kon het niet laten om te delen. Wat vind jij van het kapsel? Als ik geen zin heb me haren te doen doe ik het zo. Grote twist maken en een paar haar pennetjes erdoor.  De tip komt van Jamin Latoya. De zelfverzekerde natural schreef het volgende op facebook en ik kon het niet laten om te delen. Wat vind jij van het kapsel? Als ik geen zin heb...
Wat je nodig hebt is schoon gewassen haar, liefst ook geconditioned, heel veel product en heel, heel erg veel geduld. Je moet namelijk het product, heel veel er van, goed door het haar kammen. Dat gaat natuurlijk niet in een keer, je moet het in delen doen. Zelfs als jouw haar niet lang genoeg is, is dit tergend vermoeiend, geloof me, ik heb het persoonlijk gedaan, toen mijn haar nog nek lengte was. Als het spul dan eindelijk helemaal echt...