In de wereld van Kroeshaar

Toen Gaia Skye haar racistische ervaring op facebook deelde, had ze niet verwacht dat ze binnen een dag meer dan 7.000 likes zou krijgen noch dat haar mailbox zou overlopen. De werkgever die haar ontslagen heeft omdat hij een serieus probleem had met haar box braids bovenop haar kleur, had binnen 24 uur 563 negatieve reviews. Het is moeilijk te geloven dat een werkgever vandaag de dag kan zeggen: "We hebben een serieus probleem. Je haar!!! Je hebt je kleur al niet mee maar...
Als eigenaar van de Going Natural Hair Care vind ik het natuurlijk geweldig om te horen dat de haarproducten veel gevraagd zijn. De taak om de producten zo toegankelijk mogelijk te maken neem ik dan ook serieus, maar dat neemt niet weg dat ik geen opmerkelijk grappig gedrag constateer. Als eigenaar van de Going Natural Hair Care vind ik het natuurlijk geweldig om te horen dat de haarproducten veel gevraagd zijn. De taak om de producten zo toegankelijk mogelijk te maken...
  Wie wil mij helpen? Voor een aankomende crowdfunding om de FromUsByUs.com marktplaats serieus te lanceren, heb ik wat hulp nodig. Ik kan nog niet alles uit de doeken doen, behalve dat het super leuk wordt met gifts uit de Surinaamse Diaspora!  Ben je goed met social media, heb je veel vrienden/vriendinnen, liggen contact leggen en recruiteren in jouw aard en heb je een goede internetverbinding, stuur mij een mailtje! We zullen via google hang out, facebook messenger of whatsapp communiceren. Ik...