In de Media,persberichten

Het doel van Going-Natural Hair Care is gezonder haar voor de Surinaamse vrouw. Dat bereik je niet alleen met goede haarproducten en goede haarverzorging, maar vooral door de oorzaken van haar problemen te belichten, zodat deze ontworteld en vervolgens opgelost kunnen worden. Dat is het motto van Drs. Mireille Liong, eigenaar van de Going-Natural Hair care productenlijn, die eind vorig jaar in Amerika gelanceerd is. Wat het Sabi Wiri weekend uniek maakt is juist die holistische benadering van haarverzorging die...
Hoewel ik normalitair met beide benen op de grond sta, moet ik toegeven dat ik in de wolken was toen mijn distribiteur me feliciteerde met mijn  boek, Going Natural, How to Fall in Love with Nappy Hair.Mijn distrubiteur is Lushena Books. Als een van de grootste distribiteurs in de US leveren ze aan alle grote ketens zoals Barnes & Noble, Baker & Talor maar ook aan meer dan 500 onafhankelijke boekenzaken. Hoewel ik normalitair met beide benen op de grond sta,...