Brooklyn en Zo

Mijn moeder is de tweede links onder. Hertha Gullit is degene achter de man die de LP in zijn hand houdt. Rita Dorothy Lijkwan is dege naast hem die ook de plaat vasthoudt, moeder van Serge Tsai. Heb je het gezien, de documentaire "Zusters uit Suriname"? Ik vond het prachtig. Mijn moeder Hertha Gladys Ritfeld, behoorde namelijk ook bij de groep van vrouwen die is vertrokken naar Nederland om er in de verpleging te gaan werken. Hoewel zij zelf niet te zien...
Het afgelopen jaar ben ik vooral bezig geweest met herstructeren van de site. Met de Going Natural haar show, de trip naar Kuralicious, Curacao en uiteindelijk Suriname en Miss Kroeshaar was het zo druk, dat er ook haast geen tijd was voor mijn youtube channel of Facebook live. Dus voor ik verder ga, laat ajb weten wat je graag op mijn youtube channel wil zien dit jaar. Of het nu haar vragen zijn of vragen over New York, ik hoor het...
Mijn vader kan verhalen vertellen als geen andere. Als kind hingen mijn zus Tineke en ik al aan zijn lippen als hij "Anans' Tori" vertelde. Ik zie ons nog zo bij hem op schoot zitten. Ademloos luisterden we naar die verhalen van Ba Tigri en Ba Nansi totdat het echt tijd was om naar bed te gaan Zelfs nu kan ik uren naar hem luisteren wanneer hij praat over zijn jeugd, zijn tijd in Nederland, hoe hij mijn moeder heeft...